010 23 73 562

Bloemen bestellen Rotterdam!

Bloemen bestellen Rotterdam

Als je naar de Rotterdamse markt gaat vergeet dan niet bloemen te kopen bij de meiden van de snor. Piet Put begon ooit een bloemenkraam op de Rotterdamse markt. Hij liet een enorme snor met krullende punten staan en niet veel later werd hij Piet de Snor genoemd. De snor is helaas nergens meer te zien maar de bloemen staan er nog altijd fleurig bij. Joke geboren en getogen in Rotterdam heeft na het overlijden van haar vader de bloemenkraam overgenomen. En wordt bijgestaan door andere Rotterdamse bloemenmeisjes. Ze noemen zich 'De meiden van de Snor'.

Elke dinsdag en zaterdag staan zij op de centrum markt van Rotterdam. Op de markt richten de meiden zich op het hogere segment, kwaliteit wint altijd. Bekende Rotterdammers zoals  Loes Luca, Ernest van der kwast en nog vele andere Rotterdammers komen elk weekend een boeket halen.
Piet de Snor zou trots geweest zijn op deze meiden. Over Piet de Snor werd gezegd dat hij geen bloemen verkocht maar dat hij afstand van ze nam. Zijn meiden zetten deze traditie voort op de Rotterdamse markt en de andere twee locatie's, in Rotterdam Hillegersberg en Rotterdam Ommoord. Met een glimlach die bijna zo groot is als de enorme snor van hun vader was.

Nu Bestellen!

Start bestellen


Volg ons op instagram