010 23 73 562

Over ons

Over de Meiden van de Snor

De Rotterdamse familie Put handelt al drie generaties in bloemen sinds 1959. Grootvader bracht ze langs de deur, zijn zonen en kleinkinderen trokken naar de markt. Piet Put, ook wel Piet de Snor, heeft na 45 jaar op de markt gestaan te hebben, de kramen op naam van dochter Joke Put gezet. Zo zijn de meiden van de Snor ontstaan. De meiden van de Snor zetten de liefde voor bloemen, mooie producten en het ambacht van hun vader Piet de snor voort.

De meiden willen een stapje verder dan de markt
De bloemenhandel is de leukste handel, De door Joke zelf ingekochte bloemen worden nog via de veilingklok gekocht, hierdoor altijd vers en elke dag een verrassend assortiment seizoensbloemen.

De meiden van de Snor gaan met hun tijd mee en willen een stapje verder. Zo zijn zij per 1 november 2018 ook te vinden in Hillegersberg met hun mooie bloemenkiosk aan de van Beethovensingel 30b.

Onze bloemenkiosk in Hillegersberg leent zich bij uitstek om boeketten te leveren door heel Rotterdam en omgeving. Op de van Beethovensingel in Hillegersberg kun je makkelijk en gratis parkeren we zijn dus goed bereikbaar. Vanuit de bloemenkiosk in Hillegersberg maken wij ook mooie afscheidsbloemen en bruidswerk tevens kunnen wij bedrijven wekelijks voorzien van mooie verse bloemarragementen gemaakt met bloemen uit het seizoen.

Bestel je bloemen online!

Nu bestellen


Volg ons op instagram